Atenționare de călătorie emisă de MAE: Greva echipajului de zbor la easyJet în Portugalia

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 163

Sursa foto:

0:00

Atenționare de călătorie pentru cetățenii români în Portugalia

Ministerul Afacerilor Externe al României aduce la cunoștința cetățenilor care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Portugheză că, în perioada 15 – 17 august 2024, personalul de cabină al companiei aeriene easyJet va intra în grevă. Această acțiune va provoca perturbări semnificative în programul zborurilor companiei pe teritoriul Portugaliei.

În aceste condiții, românii care au planificate zboruri în această perioadă sunt sfătuiți să își reconfirme rezervările cu reprezentanții easyJet înainte de a se îndrepta către aeroporturile din Portugalia.

Asistență consulară pentru cetățenii români

Cetățenii români care întâmpină dificultăți sau au nevoie de asistență pot contacta Ambasada României la Lisabona la următoarele numere de telefon: +351213966463, +351213960866, +351213972648. Apelurile vor fi redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate, unde operatorii Call Center-ului sunt disponibili în regim de permanență.

De asemenea, pentru situații de urgență, cetățenii români pot apela telefonul de permanență al Ambasadei României în Portugalia la numărul +351927411628.

Recomandări suplimentare

Ministerul Afacerilor Externe recomandă ca cetățenii să se informeze în mod regulat cu privire la situația din Portugalia și să consulte resursele oficiale disponibile online pentru informații actualizate.

Distribuie acest articol