Festivalul SU.I.T.A. se desfășoară sâmbătă la MaNo Beach – Mamaia. Vino și tu alături de Cezar sau de alți copii diagnosticați cu autism sau ADHD!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 121

Sursa foto:

0:00

Festivalul SU.I.T.A. – O Tradiție în Sprijinul Copiilor cu Autism

Festivalul SU.I.T.A. s-a impus deja ca o tradiție, aducând bucurie an de an, atât lui Cezar, cât și altor copii diagnosticați cu autism sau ADHD. Acest eveniment dedicat lui Cezar, fiul Eleonorei, inima asociației, se transformă într-o sărbătoare plină de generozitate, unde prietenii și eroii SU.I.T.A. se reunesc pentru a celebra împreună.

A VIII-a Ediție a Festivalului SU.I.T.A.

Festivalul SU.I.T.A. va avea loc sâmbătă, pe 17 August 2024, la MaNo Beach din Mamaia, începând cu ora 16:30. Acest eveniment caritabil are ca scop strângerea de fonduri pentru terapia copiilor și tinerilor cu autism.

Activități și Distracție pentru Toți

Organizatorii își doresc ca această ediție să fie memorabilă. De la an la an, se dezvoltă și se perfecționează pentru a oferi suport copiilor și părinților care caută soluții. În program sunt incluse activități sportive, care se vor încheia cu o petrecere plină de surprize, dar și un concert susținut de artiști renumiți. Printre aceștia se numără Denisa Ștefania Luncan, Marius Turtoi, rWhite Trumpet, precum și un recital de pian oferit de Andrei David Aaron și Toma Victoria Maria.

Intrare Liberă

Intrarea la festival este liberă! Pentru mai multe informații și înscrieri, vă rugăm să contactați numărul 0726 086 884.

Distribuie acest articol