Programul competițiilor pentru sportivii CSM Constanța

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 153

Sursa foto:

0:00

Sportivii de la CSM Constanța în competiții naționale și internaționale

Sportivii de la CSM Constanța continuă să facă valuri în competițiile naționale și internaționale și în această săptămână. Tudor Henry, un tânăr talentat, ne va reprezenta la prestigiosul festival de șah de la Abu Dhabi, unde va concura alături de maeștri internaționali și mari maeștri. Succesul lui este așteptat cu emoție de întreaga comunitate!

În weekend, echipa feminină de volei pe plajă a clubului nostru își va demonstra abilitățile în încercarea de a se califica pentru Campionatul Național. Le dorim mult succes în această competiție! Hai, Constanța! Hai, România!

Turneul de volei pe plajă de la Râmnicu Sărat

Între 15 și 18 august, Râmnicu Sărat va găzdui turneul de senioare „Râmnicu Sărat Beach Volleyball Open”. CSM Constanța va fi reprezentată de echipa formată din Denisa Dumitru și Marilena Puică, sub îndrumarea antrenorului Florin Voinea. Acesta este al treilea turneu din serie, după cele de la Oradea și Galați, unde se dispută puncte importante, iar obiectivul echipei este calificarea la Campionatul Național de volei pe plajă ce se va desfășura la Iași. Hai, Constanța!

Tudor Henry la Festivalul Internațional de Șah de la Abu Dhabi

Tudor Henry va participa, în perioada 14-25 august, la a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Șah de la Abu Dhabi. Acest eveniment anual, care se desfășoară în capitala Emiratelor Arabe Unite, reunește numeroase turnee FIDE, inclusiv cele de Masters și Open A < 2300 ELO. La doar 13 ani, Tudor, Maestru FIDE cu un ELO de 2390, va concura în turneul Masters, alături de alți 224 de șahiști de valoare din întreaga lume. Turneul se va desfășura în sistem elvețian, constând din 9 runde, fiecare având o durată de 90 de minute, plus 30 de secunde pentru fiecare mutare. Îi urăm mult succes lui Tudor, antrenat de Iulian Mihailov! Hai, Constanța! Hai, România!

Distribuie acest articol