Fals agent de ordine descoperit cu o armă la un eveniment dedicat gimnastei Ana Maria Bărbosu

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 138

Sursa foto:

0:00

Incident la un eveniment dedicat gimnastei Ana Maria Bărbosu

Un bărbat a fost depistat de jandarmii vrânceni purtând, fără drept, obiecte vestimentare inscripționate cu însemnele Jandarmeriei, precum și o armă. Incidentul a avut loc în timpul unui eveniment organizat în cinstea gimnastei Ana Maria Bărbosu, desfășurat în Piața Unirii din Municipiul Focșani.

Conform informațiilor furnizate de Jandarmeria Română, echipajul din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Focșani a efectuat verificări la adunarea publică avizată, moment în care au identificat persoana în cauză. Aceasta purta obiecte vestimentare marcate cu denumirea „Jandarmeria” și avea asupra sa un pistol, care ulterior s-a dovedit a fi de tip „airsoft” după efectuarea verificărilor necesare.

„S-au demarat proceduri de interceptare și legitimare a bărbatului, stabilindu-se că acesta nu avea dreptul de a purta uniforma și nici de a deține arme neletale în cadrul adunărilor publice. Au fost întocmite acte de sesizare în conformitate cu articolul 372 litera b) din Codul Penal, referitor la portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, din Ilfov, a fost condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor, iar pistolul a fost confiscat”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Române.

Etichete:
Distribuie acest articol