Atenție, șoferi! Se anunță plecarea unor transporturi agabaritice din Portul Constanța spre Medgidia.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 155

Sursa foto:

0:00

Transporturi Agabaritice Programate în Perioada 17-21 August 2024

În intervalul 17-21 august 2024, se vor desfășura nouă transporturi cu depășiri agabaritice pe ruta Constanța Poarta 10 – DN39A – DN39 – DNA4 – DNA2 – intersecția DNA2/DJ381 (Medgidia). Aceste vehicule vor transporta piese metalice.

Conform informațiilor furnizate de CNAIR, caracteristicile tehnice ale transporturilor sunt următoarele: lungime de 84.5 m, lățime de 4.50 m, înălțime de 4.50 m și o masă totală de 146.60 tone. Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 referitoare la circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare pentru vehiculele cu depășiri agabaritice este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare a acestor transporturi vor fi coordonate de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și echipaje ale poliției rutiere. Este important de menționat că transporturile nu se vor realiza în perioadele sau pe sectoarele de drum unde sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, conform codurilor galben, portocaliu sau roșu.

Informații suplimentare cu privire la starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

Distribuie acest articol