Un bărbat a încercat să achiziționeze un automobil, însă a fost victima unei înșelătorii din partea ”cumpărătorilor”. Trei indivizi au fost reținuți.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 168

Sursa foto:

0:00

Trei indivizi reținuți după un jaf armat

Trei bărbați au fost reținuți de autorități după ce au agresat și jefuit un bărbat, sustrăgându-i suma de 60.000 de lei. Aceștia au întins o capcană victimei, invitându-l sub pretextul achiziționării unei mașini, iar ulterior l-au amenințat și i-au furat banii. Acțiunea poliției a avut loc recent, când mascații au descins la locuința hoților, conform informațiilor din presa națională.

Detalii despre incident

Infracțiunile au avut loc pe 15 ianuarie 2024, când agresorii au chemat victimele într-un imobil din Sectorul 2 al capitalei. În momentul întâlnirii, bărbații au scos un cuțit și au comis tâlhăria. Victima jefuită are 39 de ani, iar hoții au vârstele de 31 și 32 de ani.

Acțiunile autorităților

Poliția Capitalei a anunțat că, pe 13 august 2024, a fost executat un mandat de percheziție domiciliară în județul Călărași, în cadrul unei anchete referitoare la această infracțiune de tâlhărie calificată. Doi dintre agresori, cei de 31 de ani, au fost identificați, audiați și trimiși în judecată pentru faptele lor. În același timp, bărbatul de 32 de ani se află deja în arest preventiv, dar pentru o altă infracțiune, comisă pe 14 august 2024. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a impus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Distribuie acest articol