Mesajul fostului președinte Traian Băsescu a devenit viral, strângând sute de comentarii în doar două ore!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 194

Sursa foto:

0:00

Traian Băsescu, Apreciat în Mediul Online pentru un Simplu Salut

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a reușit să atragă atenția internauților cu o postare simplă, care a devenit rapid virală. Mesajul său, care constă doar în cuvintele „Bună ziua”, a generat mii de aprecieri și sute de comentarii din partea utilizatorilor de pe rețelele sociale.

Reacții Entuziaste din Partea Internauților

Comentariile lăsate de utilizatori reflectă o gamă variată de reacții. Unii au subliniat că mesajul lui Băsescu este mai mult decât ceea ce a comunicat actualul președinte în ultimii doi ani. Alții i-au adresat saluturi calde, spunând: „Bună ziua, domnule Președinte! Suntem aici și vă urmărim cu drag!”

Unii comentatori au exprimat aprecierea față de cariera politică a lui Băsescu, afirmând că a fost „cel mai bun politician”. În contrast, alții au ridicat întrebări privind actuala ofertă politică pentru funcția de președinte, menționând că situația nu este deloc favorabilă.

Mesaje de Felicitare și Sănătate

De asemenea, în comentarii au fost incluse și urări de bine, precum: „La mulți ani de Ziua Marine! Meritați din plin, să fiți sănătos!” și „Bună ziua, domnule președinte Traian Băsescu! Multă sănătate și Doamne ajută!”

Aceste reacții reflectă impactul pe care Traian Băsescu îl are în continuare asupra opiniei publice, chiar și la câțiva ani după încheierea mandatului său.

Distribuie acest articol