Elena Lasconi este convinsă că va deveni președinta României, deoarece cetățenii doresc să aleagă o femeie.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 201

Sursa foto:

0:00

Elena Lasconi își exprimă convingerea de a deveni președinte al României

Prezentă la Constanța, Elena Lasconi, liderul USR, a declarat că simte că va deveni noul președinte al României în urma alegerilor din acest an. Întrebată despre motivele acestei convingeri, Lasconi a subliniat că românii vor alege pentru prima dată o femeie în funcția de conducere a țării, evidențiind calitățile femeilor, precum hărnicia și loialitatea.

Declarațiile Elenei Lasconi

„Eu voi fi președintele României, simt cu toată ființa mea asta. Va fi pentru prima dată în istorie când vom avea o femeie președinte și mă bazez foarte mult pe fiecare român de bună credință, care are această opțiune”, a afirmat Lasconi.

Președintele USR consideră că femeile sunt mai puțin tentate să se abată de la calea corectă, având în vedere rolul lor ca mame. „Femeile sunt harnice, sunt loiale. Eu nu aș trăda pe nimeni niciodată și iubesc foarte mult România. Aș fi putut pleca, dar nu pot să-mi imaginez să visez într-o altă limbă. Am prieteni care locuiesc de peste 20 de ani în SUA și care deja gândesc și visează în engleză. Mă doare sufletul. Așa că voi lupta, toată viața mea am luptat”, a adăugat Lasconi.

Modelul de candidat al Elenei Lasconi

Aceasta s-a descris ca fiind un profesionist dedicat, capabil să colaboreze cu diverse persoane, indiferent de credințele lor. „Sunt super muncitoare, dar sunt și deschisă la nou”, a declarat Lasconi.

Elena Lasconi estimează că va ajunge în turul doi al alegerilor alături de Marcel Ciolacu, dar nu ar refuza sprijinul PNL pentru a câștiga președinția. Totuși, aceasta consideră că liberalii trebuie să se distanțeze de PSD și să se desprindă de Klaus Iohannis, o mișcare pe care Lasconi o consideră improbabilă din cauza orgoliilor politice.

Prioritățile sale pentru România

Dacă va fi aleasă președinte, Lasconi promite reforme în administrație și sănătate, reduceri de taxe pentru salariul minim și chiar eliminarea acestora. Printre prioritățile sale se numără sănătatea, educația, combaterea corupției și taxarea muncii.

Sprijinul personal și viziunea asupra căsătoriei

Elena Lasconi a menționat că fiica sa o susține în cursa pentru președinție, având o deschidere față de parteneriatul civil. „Sunt pentru căsătorie așa cum este ea, între o femeie și un bărbat. Totuși, nu am nicio problemă cu parteneriatul civil. Suntem un partid liberal, pro democrație, deschis pentru toată lumea, indiferent de convingerile personale. Rolul statului nu este să intervină în viața privată a oamenilor, ci să le îmbunătățească viața”, a concluzionat Lasconi.

Distribuie acest articol