Atenție, șoferi! Începând de luni, traficul va fi restricționat pe strada Baba Novac din oraș!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 190

Sursa foto:

0:00

Atenționare privind restricțiile de trafic pe strada Baba Novac

În intervalul 19 august – 08 septembrie 2024, traficul rutier va fi complet oprit pe strada Baba Novac din municipiul Constanța. Această măsură este impusă de lucrările de reabilitare a rețelelor de apă, parte a Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), derulat de RAJA SA, care include 18 contracte cu o valoare totală de peste 652 milioane lei.

Lucrările de pe strada Baba Novac fac parte din contractul CL 33, intitulat “Reabilitare conducte de aducțiune și magistrale, stații de pompare și refulări aferente în municipiul Constanța”, având o valoare de 82,38 milioane lei. Conform declarațiilor oficiale, pentru a permite desfășurarea acestor lucrări, este necesară închiderea completă a traficului rutier în zona afectată.

Detalii despre devierea traseului rutier

În această perioadă, traficul rutier, inclusiv rutele autobuzelor CT BUS, va fi deviat. Astfel, vehiculele vor urma următorul traseu: str. Soveja (stația Academia Navală) – str. Ștefăniță Vodă – bd. Aurel Vlaicu, până la sensul giratoriu de pe b-dul Aurel Vlaicu, intersecție cu str. Baba Novac, și retur.

Zona în care se efectuează lucrările va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător pentru a asigura siguranța participanților la trafic. De asemenea, Poliția Locală a fost informată pentru a interveni în vederea fluidizării circulației. Reprezentanții SC RAJA SA își cer scuze pentru inconveniențele create și subliniază că echipele de lucru depun eforturi pentru a reduce la minimum durata intervenției, astfel încât zona să fie redată circulației în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

Distribuie acest articol