Academia Hagi 2012 a învins Bayer Leverkusen în Belgia, la turneul U13 de la Bierbeek 2024.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 141

Sursa foto:

0:00

Academia Hagi Under-13 învinge Bayer Leverkusen la debutul turneului din Belgia

Echipa Academia Hagi Under-13 a reușit să obțină o victorie importantă, înregistrând un rezultat de 1-0 împotriva formației Bayer Leverkusen. Această confruntare a avut loc în cadrul „U13 Tournament Bierbeek 2024“, competiție ce se desfășoară în prezent în Bierbeek, Belgia.

Sub îndrumarea antrenorului Cosmin Constantin, jucătorii alb-albaștri au demonstrat o evoluție solidă în prima zi a turneului, având programate și alte două meciuri pe 16 august 2024, împotriva echipelor Cercle Brugge și Standard Liege.

Mesajul de susținere din partea Farului Constanța a fost unul de felicitare și încurajare pentru tineri: „Felicitări, băieți! Înainte!”

Turneul reunește echipe de top din Europa

Competiția din Belgia aduce împreună formații de renume, cum ar fi FC Copenhaga, Antwerp, Bayer Leverkusen, Standard Liege, Brondby, Anderlecht, Eintracht Frankfurt, Tottenham Hotspur, Dinamo Kiev, AZ Alkmaar și Gent.

Academia Hagi 2012 a fost repartizată în Grupa B, alături de Bayer Leverkusen, Standard Liege, Westerlo și Cercle Brugge, având ocazia de a se confrunta cu adversari de prestigiu în acest turneu internațional.

Distribuie acest articol