Jean de la Craiova și Adrian Copilul Minune au fost recompensați cu un porc pentru interpretarea lor la o nuntă.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 203

Sursa foto:

0:00

Jean de la Craiova povestește despre un cadou neobișnuit

Jean de la Craiova a dezvăluit o experiență inedită pe care a trăit-o alături de Adrian Minune, când au primit un porc drept recompensă pentru un concert susținut la o nuntă. Gazda evenimentului nu avea suficiente fonduri pentru a le oferi o plată adecvată.

„Cel mai ciudat dar? Porcul, cu Adrian. Mă enerva faptul că el spunea că m-am băgat eu după el. După ce am terminat cântarea, socrul a ieșit cu ginerele și ne-a spus că mai trebuie să primim vreo 2.000 de lei. Am întrebat: ‘Ce facem, că am cântat toată noaptea?’ Dintr-o dată, am auzit un ‘guiț, guiț, guiț.’ I-am făcut semn lui Piticu: ‘Uite porcul, lasă că ne omoară ăștia.’ Am propus: ‘Uite cum facem, dă-ne porcul.’ Și, surprinzător, ne-au dat porcul,” a explicat artistul.

Jean a continuat să descrie dificultățile întâmpinate: „Cine ar fi intrat în cușca porcului să-l scoată? Adrian a încercat, dar a ajuns plin de rahat pe genunchi. El susținea că m-am băgat eu, dar nu era adevărat, pentru că eu nu aveam loc. Am luat porcul de picioare și l-am pus în portbagajul unei Dacii roșii. Copiii de afară plângeau: ‘Porcul, porcul.’ Am plecat cu mașina, eu locuind la bloc și el la curte. I-am spus: ‘Bă, Adriane, ia tu porcul și dă-mi mie ceva.’ El avea mereu bani, că avea cecuri de 5.000. Așa că a luat porcul și mi-a dat 1.000 de lei. M-am bucurat,” a adăugat Jean.

Ulterior, Jean a aflat că purceaua era gravidă și a făcut 12 purcei. „Am făcut socoteala și m-am înfuriat. Cum să nască? Eu am fost prost că nu m-am uitat să văd dacă purceaua avea tatele pline. În total, erau 12.000 de lei acolo. M-am ofticat de nu mai pot, că acum ar trebui să mă ocup eu de ei,” a încheiat Jean de la Craiova.

Distribuie acest articol