Poșta Română a demarat livrarea deciziilor de recalculare a pensiilor. Ce se întâmplă în cazul în care pensionarii nu sunt disponibili acasă?

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 121

Sursa foto:

0:00

Distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor de către Poșta Română

Compania Națională Poșta Română (CNPR) a demarat vineri procesul de livrare a deciziilor de recalculare a pensiilor către toți beneficiarii din întreaga țară. Conform unui comunicat oficial, aproximativ 10.000 de poștași s-au mobilizat încă de la primele ore ale dimineții pentru a înmâna aceste documente așteptate de mult timp.

În următoarele două săptămâni, factorii poștali vor distribui un total de aproximativ 4,6 milioane de documente, având o medie de 500.000 de plicuri livrate zilnic. Poștașii joacă un rol esențial în acest proces, demonstrând constant profesionalism în gestionarea unor proiecte de o asemenea amploare și prioritizând bunăstarea clienților.

Informații suplimentare despre livrarea documentelor

CNPR a asigurat că au fost implementate toate măsurile necesare pentru ca deciziile de recalculare a pensiilor să ajungă în siguranță la pensionari. În situația în care titularul deciziei nu se află acasă la momentul livrării, documentul poate fi predat unui membru al familiei sau unei rude. Dacă nici aceste persoane nu sunt disponibile, beneficiarul are posibilitatea de a ridica ulterior documentul personal de la oficiul poștal la care este arondat.

Distribuie acest articol