Polițiștii din Constanța au efectuat o percheziție la o companie, descoperind substanțe explozive deținute fără autorizație.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 130

Sursa foto:

0:00

Percheziții în Vâlcea pentru depozitarea ilegală de precursori de explozivi

Pe 15 august, polițiștii Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, coordonați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au desfășurat două percheziții la sediul și punctul de lucru al unei societăți comerciale din județul Vâlcea.

Investigațiile au relevat că administratorul societății ar fi depozitat și comercializat precursori de explozivi restricționați fără a avea autorizație necesară. În urma perchezițiilor, au fost descoperiți și ridicați aproximativ 8.500 de litri de substanțe periculoase, inclusiv precursori de explozivi.

Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz, vizând infracțiunile legate de nerespectarea regimului precursorilor de explozivi restricționați, precum și neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în activitățile de gestionare a deșeurilor periculoase. La acțiune au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Distribuie acest articol