AS FCS Performer 2017 Năvodari își propune să câștige titlul în Campionatul Județean de Old-Boys cu jucători renumiți în competiție!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 167

Sursa foto:

0:00

AS FCS Performer 2017 Năvodari Egalează Liderul Campionatului

Echipa de fotbal old-boys AS FCS Performer 2017 Năvodari a reușit să egaleze la puncte formația de pe prima poziție în clasamentul Campionatului Județean Constanța, având un bilanț impresionant de 15 victorii și o înfrângere în cele 16 meciuri disputate.

Obiectivul Campionatului

Formația, înființată pe 4 iulie 2017, aspiră să cucerească titlul de campioană în această competiție. Deși a terminat pe podium în edițiile anterioare, medalia de aur le-a scăpat până acum. În sezonul 2024/2025, AS FCS Performer 2017 Năvodari a obținut 15 victorii și o înfrângere, iar în ultimul meci a învins cu 5-2 echipa de pe prima poziție, FC Constanța, egalând astfel la puncte cu aceasta. De asemenea, echipa are un meci restant cu Amicii, competiția desfășurându-se cu 25 de echipe.

Sprijin Financiar și Management

În această sezon, echipa își desfășoară activitatea sub numele AS FCS Performer 2017 Năvodari, schimbându-și denumirea din AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari. Managerul general, Viorel Farcaș, continuă să fie principalul finanțator al echipei și se implică activ în organizarea și aspectele tehnice, alături de Ionel Posteucă. Președintele executiv al clubului este Cătălin Toader, fost arbitru de fotbal.

Ambiții și Provocări

Cătălin Toader a menționat: „Viorel Farcaș este alături de mine din 2019 și rămâne principalul susținător al echipei. Ne ocupăm împreună de organizare și logistică, dorind să creăm un mediu favorabil pentru obținerea rezultatelor. Ne autofinanțăm din 2017 și sperăm să devenim campioni în acest sezon, după ce am mai fost pe podium, dar niciodată pe prima poziție. Anul trecut ne-am clasat pe locul trei, iar acum ne dorim să ne îndeplinim visul.”

Schimbări în Componența Echipei

Căpitanul echipei, Ion Barbu, a subliniat faptul că, spre deosebire de sezonul precedent, au avut loc schimbări în lot. Jucători precum Lucian Mălăele, Dorel Zaharia și alții nu mai fac parte din echipă, dar s-au alăturat noi fotbaliști, precum Iulian Răvoiu și Cristian Crecan, care au experiență la nivel divizionar. Aceștia se alătură unor jucători de top, inclusiv Ion Barbu, Georgian Păun și Ionuț Florea, majoritatea având și cariere internaționale la echipa națională de fotbal pe plajă a României.

Statistici Impresionante

AS FCS Performer 2017 Năvodari își desfășoară meciurile de acasă pe noul stadion de la Poarta Albă. În 17 etape, echipa a înregistrat 15 victorii și o înfrângere, aceasta din urmă venind la masa verde, în urma unei partide cu Tomis SNC.

AS FCS Performer 2017 Năvodari Egalează Liderul FC Constanța

Într-o confruntare electrizantă, AS FCS Performer 2017 Năvodari a învins liderul actual, FC Constanța, cu scorul de 3-2 pe teren propriu, reușind astfel să egalizeze punctajul cu aceasta. Este de menționat că echipa din Năvodari are o restanță de disputat, ceea ce le-ar putea oferi o oportunitate suplimentară de a prelua conducerea.

FC Constanța se mândrește cu jucători de renume, printre care se numără Florin Pătrașcu, Vasilică Cristocea, Cristi Șchiopu, Doru Fugaru, Sorin Țeican și Marius Soare. Cătălin Toader, antrenorul echipei, a subliniat calitățile grupului său, evidențiind relațiile excelente dintre jucători și puterea de atac a echipei, care se reflectă și în golaverajul impresionant de 105-32.

De asemenea, AS FCS Performer 2017 Năvodari a demonstrat și la nivel de competiții de sală, fiind vicecampioană la ultima ediție a turneului Trofeul Liga Old-Boys. Această performanță subliniază ambițiile și potențialul echipei în competițiile viitoare.

Distribuie acest articol