O regiune din Constanța va fi privată de apă caldă timp de 10 ore.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 158

Sursa foto:

0:00

Lucrări de reabilitare a rețelelor termice în Constanța

În cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice secundare și contorizarea la nivel de scară pentru Municipiul Constanța – Etapa IV”, se vor desfășura lucrări de conectare a unor noi tronsoane de conducte magistrale la racordul punctului termic PT 135. Această intervenție va afecta temporar furnizarea apei calde pentru consum în următoarele blocuri: D1, E1, F2, F3, F4 și G1, începând cu data de sâmbătă, 17 august a.c.

Estimarea duratei lucrărilor este de aproximativ 10 ore, conform informațiilor primite de la constructor. Ulterior, va începe procesul de umplere a instalației, care va fi realizat de Termocentrale Constanța S.R.L. Informațiile referitoare la reluarea furnizării energiei termice vor fi comunicate odată cu finalizarea acestei etape.

Informații suplimentare pentru consumatori

Pe site-ul Termoficare Constanța, în secțiunea dedicată lucrărilor programate, este disponibilă o hartă ce indică amplasarea punctelor termice din municipiu. Reprezentanții Termoficare Constanța își cer scuze atât consumatorilor afectați de această întrerupere, cât și participanților la trafic în zona unde se execută lucrările. Aceștia asigură că, pe termen lung, nu vor mai avea loc intervenții la infrastructura termică municipală în zonele unde se realizează modernizările.

Scopul acestor lucrări este de a îmbunătăți confortul termic în locuințe, de a elimina avariile și de a reduce pierderile și costurile asociate, cu impact pozitiv asupra prețului local al energiei termice. Pentru informații suplimentare sau intervenții, consumatorii pot apela dispeceratul NON-STOP la numărul 0241 616 792.

Distribuie acest articol