Conflict legat de un loc de parcare pe strada Baba Novac. După primirea amenzii, bărbatul a formulat o plângere pentru comportament abuziv și fals în acte.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 177

Sursa foto:

0:00

Conflict pe strada Baba Novac: Bărbat sancționat de poliție

Pe 17 iulie 2024, în jurul orei 20:45, polițiștii de la Poliția Municipiului Constanța – Secția 3 au fost alertați de o femeie care a raportat un conflict spontan cu un bărbat, provocat de o dispută legată de un loc de parcare. Incidentul a avut loc pe strada Baba Novac, conform unui comunicat oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La fața locului, polițiștii au procedat la legitimarea celor implicați. În timpul acestei acțiuni, bărbatul în cauză a devenit recalcitrant, adoptând un comportament agresiv verbal față de agenții de poliție. Din acest motiv, el a fost imobilizat și escortat la sediul poliției, unde a fost sancționat contravențional.

Ulterior, pe 31 iulie 2024, bărbatul a depus o plângere împotriva agenților, acuzându-i de purtare abuzivă și fals intelectual. Poliția continuă cercetările pentru a clarifica toate circumstanțele în care a avut loc acest incident.

Distribuie acest articol