Rugbyștii de la Tomitanii Constanța s-au întâlnit cu Simona Halep

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 137

Sursa foto:

0:00

Întâlnirea surpriză dintre tinerii rugbyști și Simona Halep

Un grup numeros de tineri rugbyști de la Tomitanii Constanța a avut parte de o întâlnire neașteptată în București, în cadrul unei acțiuni naționale de selecție pentru rugby-ul juvenil românesc. Aceștia s-au întâlnit cu celebra jucătoare de tenis Simona Halep.

Halep se afla la Mall Promenada împreună cu câteva prietene, iar tinerii sportivi, aflați în plimbare după un antrenament, au decis să o abordeze pentru o fotografie. Simona a acceptat cu amabilitate solicitarea lor.

Mesajul de pe pagina de Facebook a echipei Tomitanii Constanța a subliniat mândria de a avea o reprezentare de top: „Constanța, reprezentată la cel mai înalt nivel! Forza Tomitanii! Forza Simona Halep!”

Experiența tinerilor rugbyști

În timpul întâlnirii, Simona Halep se afla într-o cofetărie, savurând o înghețată alături de prietene. Cristian Cojocaru, antrenorul echipei, a menționat că le-a spus Simonei cine sunt și au solicitat o fotografie. Aceasta le-a mulțumit pentru aprecieri și le-a urat succes, încurajându-i să fie mândri de activitățile lor.

Rezultatele selecției

Referitor la acțiunea de selecție, Cristian Cojocaru a evidențiat faptul că tinerii rugbyști de la Tomitanii au făcut o impresie puternică. „Au fost două zile de selecție și patru meciuri foarte bune pentru noi. Avem trei – patru copii care au rămas în atenția echipei naționale Under-18 a României. La meciurile noastre, formată din copii născuți în 2008 – 2009, am reușit să ne descurcăm bine împotriva generației din 2007 din București. La fiecare categorie, 2008, 2009, 2010, s-au remarcat opt – nouă dintre copiii noștri,” a declarat antrenorul.

Vizita la Grădina Zoologică Băneasa

Parte a programului de relaxare, tinerii rugbyști au avut ocazia să viziteze și Grădina Zoologică Băneasa. Cojocaru a subliniat că majoritatea copiilor care au participat la selecție nu fuseseră niciodată la o grădină zoologică, subliniind astfel importanța acestei experiențe pentru ei.

Distribuie acest articol