O firmă de întreținere peisagistică din Constanța urmează să fie desființată și ștearsă din registru!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 159

Sursa foto:

0:00

Dizolvarea societății TOMIS LUXURY GARDEN S.R.L.

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia asociatului unic al societății comerciale TOMIS LUXURY GARDEN S.R.L.

Marciante Ernesto, cetățean italian originar din Catania, a decis, în calitate de asociat unic al firmei TOMIS LUXURY GARDEN S.R.L., care activează în domeniul întreținerii peisagistice și are sediul în municipiul Constanța, pe strada Publicist Constantin N. Sarry, să procedeze la dizolvarea și lichidarea societății. Aceasta decizie a fost luată conform prevederilor art. 227 alin. 1 litera D și art. 235 din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările ulterioare.

În contextul în care firma nu deține active și nu are datorii către creditori, Marciante Ernesto a solicitat și aprobat procedura de dizolvare și lichidare simultană.

Formalitățile necesare pentru lichidare, dizolvare și radiere vor fi realizate prin intermediul împuternicitului Jgumă Cristina-Florina, conform procurii notariale nr. 1435/10.06.2024, autentificată la Societatea Profesională Notarială Orban Steluța-Daniela și Bogdan Mihaela.

Informații relevante

Legea 190 din 2018, la articolul 7, precizează că activitatea jurnalistică beneficiază de exonerare de la anumite prevederi ale Regulamentului GDPR, atâta timp cât se respectă un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile prezentate sunt de interes public și au fost obținute din surse publice deschise.

Decizii viitoare

Consir SA Constanța va fi, de asemenea, dizolvată și radiată, decizia urmând să fie luată de acționari în luna august.

Distribuie acest articol