Academia Hagi 2012 a obținut rezultate remarcabile la turneul „U13 Tournament Bierbeek 2024“ din Belgia.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 187

Sursa foto:

0:00

Academia Hagi 2012 Participă cu Succes la Turneul U13 din Belgia

Echipa Academiei Hagi 2012, antrenată de Cosmin Constantin, a participat timp de trei zile la prestigiosul turneu „U13 Tournament Bierbeek 2024”, desfășurat în Belgia, unde au concurat 25 de echipe de elită din Europa.

Formația constănțeană a avut parte de meciuri intense și a reușit să termine competiția pe locul opt, având un bilanț de cinci victorii, două egaluri și două înfrângeri.

Performanțe Remarcabile în Faza Grupelor

Academia Hagi 2012 a demonstrat o evoluție impresionantă în faza grupelor, terminând pe prima poziție în Grupa B. Echipa a obținut trei victorii și un rezultat de egalitate: 1-0 cu Bayer Leverkusen, 2-0 cu Cercle Brugge, 5-0 cu Standard Liege și 2-2 cu Westerlo. Datorită acestor rezultate, jucătorii antrenați de Cosmin Constantin și coordonați de Ciprian Micu s-au calificat în grupele semifinale, unde au fost repartizați alături de echipe puternice precum Anderlecht, Utrecht, Eintracht Frankfurt și Odense.

Grupa semifinală a fost extrem de competitivă, iar Academia Hagi a obținut două victorii și două înfrângeri, ratând astfel calificarea în semifinalele competiției din cauza golaverajului.

Clasamentul Grupei Semifinale

Clasamentul final al Grupei Semifinale G a fost următorul:

  • 1. Utrecht – 9 puncte
  • 2. Eintracht Frankfurt – 6 puncte (+1)
  • 3. Anderlecht – 6 puncte (0)
  • 4. Academia Hagi – 6 puncte (-1)
  • 5. Odense – 3 puncte

Finalizarea Competiției

Academia Hagi 2012 a continuat competiția în meciul pentru locurile 7-8, unde a încheiat pe poziția a 8-a, după ce a pierdut la lovituri de departajare în fața echipei Westerlo.

Pe parcursul turneului, echipa constănțeană a învins formații de renume, precum Bayer Leverkusen (1-0), Standard Liege (5-0) și Anderlecht (1-0).

Învingătorii Turneului

Turneul a fost câștigat de Royal Antwerp, care a învins în finală Eintracht Frankfurt cu 5-3, după prelungiri.

Rezultatele Academiei Hagi 2012

Faza Grupelor, Grupa B

Academia Hagi 2012 – Bayer Leverkusen (Germania) 1-0 (0-0) – A marcat: autogol

Academia Hagi 2012 – Cercle Brugge (Belgia) 2-0 (2-0) – A marcat: Alexandru Caras 2

Academia Hagi 2012 – Standard Liege (Belgia) 5-0 (2-0) – Au marcat: Bogdan Bețiu 2, Gabriel Popescu, Denis Cogali, Bogdan Manea

Academia Hagi 2012 – Westerlo (Belgia) 2-2 (2-2) – Au marcat: Bogdan Manea, David Băiceanu

Turneul locurilor 1-10, Grupa Semifinală G

Academia Hagi 2012 – Anderlecht (Belgia) 1-0 (0-0) – A marcat: Bogdan Manea

Academia Hagi 2012 la „U13 Tournament Bierbeek 2024”

Academia Hagi 2012 a participat recent la turneul „U13 Tournament Bierbeek 2024”, în care echipa a avut o serie de meciuri intense și provocatoare.

Academia Hagi 2012 – FC Utrecht (Olanda) 0-1 (0-1)

În prima confruntare, Academia Hagi s-a întâlnit cu FC Utrecht, suferind o înfrângere strânsă, cu 0-1. Formația a fost alcătuită din următorii jucători: Vlad, Urdea, Rădulescu, Iliescu, Giurgiu, Popescu, Bețiu, Prepeliță, Caras, Manea și Curumi. Au mai intrat pe teren Bou Chedid, Bucoș, Tănăsescu, Băiceanu, Colban și Cogali.

Academia Hagi 2012 – Eintracht Frankfurt (Germania) 1-3 (1-1)

În a doua partidă, Academia Hagi a întâlnit Eintracht Frankfurt, terminând prima repriză la egalitate, dar în cele din urmă cedând cu 1-3. Singurul gol al echipei a fost marcat de Denis Cogali. Jucătorii pe teren au fost Mocanu, Rădulescu, Tănăsescu, Iliescu, Urdea, Popescu, Bețiu, Prepeliță, Cogali, Curumi și Caras, iar pe parcursul meciului au jucat și Bou Chedid, Băiceanu, Manea și Colban.

Academia Hagi 2012 – Odensea Boldklub (Danemarca) 2-1 (0-1)

În confruntarea cu Odensea Boldklub, Academia a reușit o victorie cu 2-1, după ce a revenit în a doua repriză. Golurile au fost înscrise de Bogdan Bețiu și Alexandru Caras. Formația a fost compusă din Vlad, Rădulescu, Băiceanu, Iliescu, Bucoș, Popescu, Bețiu, Giurgiu, Caras, Manea și Curumi, cu Bou Chedid, Prepeliță, Colban și Cogali intrând pe parcurs.

Locurile 7-8: Academia Hagi 2012 – Westerlo (Belgia) 1-1, 2-3 după penalty-uri (1-1)

În meciul pentru locurile 7-8, Academia Hagi a terminat la egalitate cu Westerlo, 1-1, dar a pierdut la penalty-uri cu 2-3. Alexandru Caras a marcat pentru Academia Hagi, iar David Prepeliță a transformat un penalty. Echipa a fost formată din Bou Chedid, Rădulescu, Băiceanu, Iliescu, Urdea, Colban, Bețiu, Giurgiu, Cogali, Caras și Curumi, cu Mocanu și Vlad intrând pe parcurs, alături de Tănăsescu, Bucoș, Prepeliță, Popescu și Manea.

Lotul Academiei Hagi 2012

Lotul echipei care a participat la turneu a fost format din portarii John Paul Bou Chedid, Eric Vlad și Claudiu Mocanu, și jucătorii de câmp Andrei Urdea, Patrick Iliescu, Rareș Giurgiu, Răzvan Bucoș, David Rădulescu, David Băiceanu, David Prepeliță, David Colban, Dragoș Tănăsescu, Gabriel Popescu, Bogdan Bețiu, Bogdan Manea, Alexandru Caras, Denis Cogali și Patrick Curumi. Antrenorul echipei a fost Cosmin Constantin, iar antrenorul cu portarii a fost Valentin Dumitrică. Director coordonator al echipei este Ciprian Micu.

Distribuie acest articol