Mărturiile cetățenilor din Ceamurlia de Jos, satul de origine al „Șacalului” și al uneia dintre victime – „Am observat mașina albă, am văzut fata care a trecut prin zonă”

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 477

Sursa foto:

0:00

Noi detalii despre tânărul suspectat de crimele din Constanța

Au apărut informații suplimentare privind tânărul suspectat că ar fi ucis două femei, cunoscut sub apelativul „Șacalul”. Acesta provine din localitatea Ceamurlia de Jos, județul Tulcea. O vecină a acceptat să ofere declarații pentru presă, exprimându-și profundul șoc față de evenimentele recente din sat. Aceasta locuiește atât lângă familia suspectului, cât și lângă familia uneia dintre victime.

„Sigur că ne-a zdruncinat… Îmi pare rău pentru părinți, care sunt oameni buni, dar el s-a dovedit a fi un derbedeu. Nu m-am dus să o văd pe mama ei (a uneia dintre victime, tot din Ceamurlia de Jos), deoarece știu ce simte. Vă spun sincer, am și eu un băiat decedat și unul care este în Spania; cât de rău ar face un copil, dacă ești mamă, te doare, că ești mamă! Și nu vreau să mă duc s-o văd. Durerea este comună pentru mamele care și-au pierdut fetele, iar suferința este mare și pentru ea, știind că el riscă să fie închis pe viață, conform informațiilor primite”, a declarat aceasta.

Când a fost întrebată dacă l-a mai văzut pe suspect cu alte femei în sat, femeia a răspuns: „Da, a fost căsătorit cu o femeie. Se mutase aici, într-o casă, acum ceva vreme, anul trecut, dar nu mai țin minte exact. Altceva nu pot să spun, că eu sunt bătrână și nu prea ies în sat. El era la Năvodari când s-a întâmplat totul, asta este tot ce știu”.

Mai mult, femeia a menționat că l-a văzut pe suspect în compania celeilalte victime, originară din Timișoara. „Am văzut mașina albă, am observat fata care a venit pe aici; părinții îi cunosc. Știu că are mai multe condamnări și abateri, inclusiv furt de mașină, și, din păcate, și violul de care a fost acuzat”, a adăugat ea.

Este important de menționat că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele investigate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, inclusiv de prezumția de nevinovăție.

Clarificări legale

Conform Legii 190 din 2018, articolul 7, activitatea jurnalistică este exonerată de la anumite prevederi ale Regulamentului GDPR, atâta timp cât se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile prezentate sunt de interes public și au fost obținute din surse publice deschise.

Distribuie acest articol