Meniul de Revelion al Spitalului Județean de Urgență și al Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Ofertă specială de Revelion pentru pacienții din spitalele din Constanța

SC Arimex Comexim 2000 SRL va pregăti un meniu special pentru pacienții internați în spitalele din municipiul Constanța, cu ocazia Revelionului. Meniul va fi disponibil în noaptea de 31 decembrie 2024 și în prima zi a anului 2025.

Meniul de Revelion

Cina de Revelion:
File de șalău la cuptor cu sos de lămâie, servit pe un pat de mămăligă și mujdei de usturoi. File de șalău la tavă, însoțit de legume sotate (broccoli, cartofi, morcov și porumb) și lămâie. Brânză proaspătă de vaci cu legume sotate (cartofi, conopidă, morcovi) și ceai cu lămâie.

Desert pentru cina de Revelion:
Suc de portocale, suc natural din fructe exotice, suc de lămâie, banane, portocale, prăjitură cu cremă de ciocolată și vanilie, croissant cu vanilie, ciocolată sau șampanie, și plăcintă de casă cu dovleac.

Menu-ul din prima zi a anului 2025

Mic dejun:
Ceai cu lămâie, icre de crap cu ceapă, măsline negre, șuncă de Praga, salam de Sibiu, cașcaval, unt, miere de salcâm, brânză proaspătă de vaci și brânză topită.
Supliment ora 10:
Biscuiți populari, lapte dulce și iaurt natural.

Prânz:
Ciorbă de purcel cu tăiței de casă, supă țărănească de curcan, supă de curcan cu legume dreasă cu fulgi de ou, supă strecurată de legume. Ceafă de porc la tavă, stropită cu vin, garnisită cu orez sărbătoresc. Piept de curcan la cuptor cu sos de roșii și piure de cartofi, răsoul de piept de curcan cu piure de cartofi și brânză proaspătă de vaci cu piure de cartofi.
Salată de prânz:
Salată de varză albă cu morcovi, gogonele și buchete de conopidă murată.
Desert pentru prânz:
Cozonac cu cacao, nucă și rahat, biscuiți cu cremă de ciocolată, portocale, vanilie, mere și mere coapte, plăcintă de casă cu mere și scorțișoară.
Supliment ora 16:
Iaurt și lapte.

Cina:
Piftie tradițională de purcel, cartofi gratinați cu brânză și smântână, camembert pane, gouda donuts, brânză proaspătă de vaci, pulpe superioare de pui rumenite la cuptor servite cu mămăligă, și mămăligă cu brânză de vaci și smântână.
Desert pentru cină:
Portocale și prăjitură cu lămâie sau vanilie.

Binecuvântarea mesei

Bucatele vor fi binecuvântate de către preotul Cristea Gigi, parohul capelei spitalului.

Mesaj de An Nou

„Este momentul să reflectăm asupra anului trecut, asupra realizărilor și provocărilor, dar și asupra intențiilor pentru anul ce vine. În această perioadă de bilanț, pentru noi, creștinii, contează mai mult evaluarea smereniei, bunătății, milosteniei și iubirii față de semenii noștri. În anul care începe, să ne străduim să ne îmbunătățim, să fim mai buni, mai iertători, să ajutăm mai mult și să ne întărim în credință, rugăciune și fapte bune. Să ne ajute Dumnezeu ca vremea ce va urma să fie a mântuirii noastre și a creșterii în iubire și înțelepciune, atât în relația cu El, cât și în ajutorul oferit semenilor. Să ne bucurăm de liniștea pe care Dumnezeu o oferă sufletelor drepte!”

Pacienților internați le dorim însănătoșire grabnică și ne rugăm ca Dumnezeu și Maica Domnului să le aducă tămăduire sufletească și trupească. Fie ca anul ce vine să fie plin de binecuvântări, fapte bune și puterea de a depăși toate dificultățile și încercările ce ne așteaptă.

Mesaj de An Nou

La finalul acestui an, este important să ne conectăm cu divinitatea și să căutăm forța care ne poate uni. Să ne dorim un sfârșit de an plin de binecuvântări, în timp ce ne încredințăm ocrotirii divine în Anul Nou ce se apropie.

Ne exprimăm speranța că anul care vine va aduce o apropiere mai mare față de Dumnezeu, o mai bună înțelegere între oameni și pace atât în țară, cât și în întreaga lume.

„La mulți ani!” – este mesajul transmis de Camelia Ghioc, reprezentant al SC Arimex Comexim 2000 SRL.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *