Sugestia săptămânii la Restaurantul Golful Pescarilor: preparate de post din midii

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Restaurantul Golful Pescarilor: O Experiență Culinară de Neuitat

Restaurantul Golful Pescarilor invită iubitorii de gastronomie să se bucure de preparate delicioase din pește și fructe de mare, pregătite conform rețetelor tradiționale. Amplasat pe plaja din Agigea, acest local oferă nu doar o masă gustoasă, ci și o priveliște spectaculoasă, însoțită de sunetul valurilor și o atmosferă plăcută, creată de muzica aleasă.

Recomandări Culinare și Prețuri Promoționale

În fiecare săptămână, restaurantul propune un preparat la preț promoțional. Recomandarea actuală include Chifteluțe de midii, perfecte pentru o masă ușoară și sănătoasă, alături de Midii marinate, un aperitiv apreciat în orice ocazie. Prețul fiecărei porții este de 19 lei, iar ambele preparate sunt de post, având în vedere că Postul Crăciunului a început pe 15 noiembrie.

Evenimente cu Muzică Live

Restaurantul Golful Pescarilor organizează o serie de evenimente cu muzică live, programate astfel:

  • Sâmbătă, 16 noiembrie, ora 18.00: M&G Saxo
  • Sâmbătă, 30 noiembrie, ora 18.00: M&G Saxo
  • Duminică, 1 decembrie, ora 13.00: M&G Saxo
  • Vineri, 6 decembrie, ora 18.00: Elena Gatcin, M&G Saxo
  • Sâmbătă, 7 decembrie, ora 18.00: Elena Gatcin
  • Sâmbătă, 21 decembrie, ora 18.00: M&G Saxo
  • Duminică, 22 decembrie, ora 13.00: Elena Gatcin
  • Luni, 23 decembrie, ora 18.00: Seară de colinde cu Elena Gatcin, Lucian Colareza, Andrei Răilean
  • Vineri, 27 decembrie, ora 18.00: Elena Gatcin
  • Sâmbătă, 28 decembrie, ora 18.00: Mario Fieraru
  • Duminică, 29 decembrie, ora 13.00: Elena Gatcin
  • Marți, 31 decembrie, ora 13.00: Mario Fieraru
  • Mercredi, 1 ianuarie 2025, ora 13.00: Mario Fieraru

Rezervările pot fi efectuate la numărul de telefon 0731.40.40.41.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *