Sugestia săptămânii la Restaurantul Golful Pescarilor: saramura de lufar

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Restaurantul Golful Pescarilor: Delicii din Pește și Fructe de Mare

Restaurantul Golful Pescarilor ne oferă ocazia de a savura preparate din pește și fructe de mare, realizate conform rețetelor tradiționale. Amplasat pe plaja din Agigea, acest local nu doar că ne încântă cu mâncăruri delicioase, dar ne oferă și o priveliște spectaculoasă, iar sunetul valurilor completează atmosfera plăcută, alături de muzica de calitate.

În fiecare săptămână, restaurantul propune un preparat special la preț promoțional, iar în această perioadă, recomandarea săptămânii este saramura de lufar, disponibilă la prețul de 49 lei. Acest preparat tradițional românesc este popular în special în regiunile din apropierea Dunării și pe litoral, fiind apreciat pentru aroma sa intensă și gustul echilibrat, care îmbină peștele cu condimentele.

Lufărul, un pește din apă sărată cu carne albă și fermă, se dovedește a fi alegerea perfectă pentru această rețetă. Preparatul este obținut prin coacerea peștelui, urmată de scufundarea acestuia într-un sos aromat de saramură. Se servește alături de mămăligă caldă, iar deasupra se presară verdeață proaspăt tocată.

Evenimente cu Muzică Live

Restaurantul Golful Pescarilor organizează o serie de evenimente cu muzică live, care vor avea loc conform următorului program:

  • Sâmbătă, 30 noiembrie, ora 18.00: M&G Saxo
  • Duminică, 1 decembrie, ora 13.00: M&G Saxo
  • Vineri, 6 decembrie, ora 18.00: Elena Gatcin, M&G Saxo
  • Sâmbătă, 7 decembrie, ora 18.00: Elena Gatcin
  • Sâmbătă, 21 decembrie, ora 18.00: M&G Saxo
  • Duminică, 22 decembrie, ora 13.00: Elena Gatcin
  • Luni, 23 decembrie, ora 18.00: Seară de colinde: Elena Gatcin, Lucian Colareza, Andrei Răilean
  • Vineri, 27 decembrie, ora 18.00: Elena Gatcin
  • Sâmbătă, 28 decembrie, ora 18.00: Mario Fieraru
  • Duminică, 29 decembrie, ora 13.00: Elena Gatcin
  • Marți, 31 decembrie, ora 13.00: Mario Fieraru
  • Mercuri, 1 ianuarie 2025, ora 13.00: Mario Fieraru

Rezervările pot fi efectuate la numărul de telefon afișat. Vă așteptăm să vă bucurați de preparate delicioase și de momente muzicale de neuitat!

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *